EURO STICKS GROUP ACHIZITIONEAZA PRINCIPALUL CONCURENT DIN EUROPA!

Producătorul francez de bețișoare destinate industriei alimentare, Euro Sticks Group, a preluat principalul competitor din Europa, fabrica Knauf din Germania, consolidându-și astfel poziția de leader mondial în domeniul producției bețelor de înghețată. Cu deja patru fabrici situate în Europa și o a cincea în plină dezvoltare pe teritoriul Statelor Unite, Euro Sticks Group a anunțat astăzi că a semnat contractul de achiziție a celei de-a șasea fabrici și anume firma Knauf din Germania. Fondată în anul 1951 și situată în Lübeck, Germany, Knauf este locul doi în Europa în producerea bețișoarelor de lemn pentru industria alimentară.

“Dorința noastră este mai mult decât oricând, să asigurăm clienților noștrii un parteneriat durabil, cu respectarea tuturor cerințelor de calitate. La fel ca și clienții noștri, toată echipa Euro Sticks este prietenoasă cu mediul înconjurător.” – a declarat Frederic Debaker, președintele grupului Euro Sticks.

Fondată în anul 1929, compania produce 12 miliarde de bețișoare vândute în pe toate continentele lumii.

Grupul Euro Sticks, are în Timișoara una din marile fabrici de producție și anume Carpat Sticks. Cu 250 de angajați, Carpat Sticks este un jucător important pe piața forței de muncă locale, investind în permanență în dezvoltarea echipei și aplicând cu strictețe politica grupului Euro Sticks.

Sursa: www.evenimente-banatene.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *