Târg Handmade de Valentine’s Day la Oradea

Bihor , Oradea. Vineri 13 Februarie 2015 09:00 – Sâmbătă 14 Februarie 2015
Oradea Plaza – La Etaj, Piața Cetății, Nr.1, (stația de tramvai de la Billa)

Professional Advertising & Events și Oradea Plaza vine în întâmpinarea orădenilor cu un târg tematic. Pe 13 – 14 februarie 2015, de la ora 9.00 până la ora 20.00, cei care doresc să cumpere un cadou pentru persoana iubită, pentru cei dragi sau pur și simplu să își completeze propria lor colecție de obiecte handmade sunt așteptaţi la Oradea Plaza- Piața Cetății, Nr. 1, acolo unde se desfăşoară Târgul Handmade, organizat cu ocazia Valentine’s Day , în interior – la etaj, locul unde îşi dau întâlnire artiști pricepuți în a realiza articole handmade, spre încântarea amatorilor de articole lucrate cu multă pasiune și răbdare.

Valentine’s Day vine cu o surpriză pentru artiștii handmade și artiștii plastici!! Pasionații de obiecte lucrate manual și articolele unicat, sunt invitați pe 13 – 14 februarie 2015 la Oradea Plaza – La Etaj ( Piața Cetății, Nr. 1), la Târgul Handmade de Valentine’s Day.

Târgul Handmade de Valentine’s Day îi întâmpină pe clienţi cu cele mai interesante creaţii: bijuterii, piese vestimentare, decoraţiuni, tablouri, papioane şi multe alte piese irezistibile, realizate prin tehnici inedite. Pentru doamnele care iubesc accesoriile deosebite, expozanții propun o multitudine de coliere, cercei, brățări, inele și broșe din pietre prețioase și semiprețioase, care te încântă cu frumusețea lor, iar pentru nonconformiști, artiștii handmade au adus și podoabe din piele și materiale textile, cu modele deosebite.

Pictate manual sau decorate cu pene și floricele, într-o varietate de mărimi, cutiile de bijuterii şi accesoriile speciale pe care le găsești la târg vor completa perfect designului locului tău de tabieturi.

Articolele handmade specifice de Valentine’s Day nu vor lipsi. Alte produse handmade care nu au fost enumerate în prezentare, de genul : produse cosmetice și de îngrijire, plante ornamentale și uleiuri esențiale, esențe, buchețele parfumate și multe multe inimioare, etc.

Târgul Handmade de Valentine’s Day reprezintă un prilej pentru ca artiștii handmade să își pună în valoare imaginația și priceperea, iar clienții vor putea alege obiecte deosebite, la prețuri accesibile pentru fiecare buzunar, și cadouri dintre cele mai romantice, inedite sau nonconformiste pentru a-și exprima cele mai frumoase gânduri și emoții față de acea persoană specială.

Pentru înscrieri expozanți:
Data desfășurare târg: 13 – 14 februarie 2015
Locația : Oradea Plaza, Piața Cetății Nr.1 – la etaj!
Program – între orele 9.00 și 20.00.
Locurile limitate (30 locuri), la cerere se pot suplimenta- nu se asigură mobilier de expunere! Se poate asigura la cerere contra cost!
Taxa de participare (2 zile) : 30 lei – masa de 1 ml, 40 lei – masa de 1,5 ml, 50 lei – masa de 2 ml, 60 lei – masa de 2,5 ml, pentru alte oferte se discută telefonic!
Contravaloarea taxei se achită anticipat !
Condiții de participare – produse lucrate manual!

Detalii plată – cei interesați de participare sunt rugați să trimită datele la adresa: handmadebilla@yahoo.com
– (numele complet, adresa , nr.telefon și CNP – pentru persoane fizice, sau datele societății comerciale)
– cei selectați vor primi un răspuns la email sau vor fi contactați telefonic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *