Rock en Seine 2018

Consacratul festival de muzica Rock en Seine, al carui nume este format dintr-un joc de cuvinte intre scena, scène in franceza si raul Sena care traverseaza frumosa capitala Paris, va debuta cu a 16-a editie in acest week-end.

An de an spectatorii sunt din ce in ce mai numerosi. In 2017, mai mult de 120 000 de fani  s-au bucurat de cele  6 scene diferite si de multi artisti favoriti. Participantii la festival se pot bucura de asemenea de multe alte servicii si divertisment, cum ar fi standurile cu diversi parteneri, magazine, cinematografe, restaurante si multe altele. Un camping este disponibil pentru a profita la maximum de muzica si distractie.

Pentru aceasta editie, line-up-ul este unul diversificat, de la electronic punk, rock alternativ & blues: 30 Seconds to Mars, Bonobo, Die Antwoord, Ciggaretes after sex, Charlote Gainsbourg, Justice si multi altii.          In anii anteriori aristi recunoscuti international precum The Prodigy, Arcade Fire, Muse, System of a Down, Phoenix au facut sute de mii de fani ai rock-ului fericiti. Daca doriti sa mergeti la acest festival, acesta este situat in zona Domaine National de Saint Cloud, in gradina André le Nôtre din vestul Parisului. Pretul biletului pentru o persoana pe zi este de 59 de euro, dar puteti gasi oferte variate si avantajoase pe site-ul oficial Rock en Seine.

 

Articol scris de Elodie Béchu(redactor/reporter) si Alexandru Stoenescu( foto/video)

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *