Muzică de suflet și oameni minunați.

Hodor, unul dintre cei mai iubiți actori ai serialului Game of Thrones, se reîntoarce pentru a doua oară în România. Artistul așteaptă cu nerăbdare să vină în Timișoara la Clubul Heaven Outdoor și promite o noapte de neuitat. Rezident de peste 11 ani în unul dintre cele mai mari cluburi irlandeze, Kristian  Nairn a avut parte de un succes enorm în ultimii ani atât datorită serialului fenomen cât și datorită prestațiilor excepționale din cadrul festivalurilor de talie internațională precum Untold, Ultra Music Festival și multe altele.

“ Am avut un sfârșit de sezon memorabil.”

Sezonul Heaven Studio 2016-2017 s-a încheiat weekendul trecut într-o notă unică. Loredana Groza împreună cu Agurida Band au susținut Vineri 5 Mai un show incendiar, iar rezidenții clubului Krystyano si Alyo au încheiat weekendul, Sâmbătă, cu o petrecere ce a ținut până dimineață.

De asemenea, Iulius Mihai Marin, noul Manager General al Complexului Heaven  garantează un sezon de vară unic.

“ Am dezvoltat un nou brand sub care se va prezenta Heaven Timișoara și vom aduce pe scena Heaven Outdoor artiști consacrați pentru momentele lor unice în cadrul festivalurilor de talie internațională. Vrem să ne reinventăm, să aducem Timișoara în top, în ceea ce privește viața de noapte și ne-am gândit că nu poți da startul unui sezon de vară, decât cu Hodor ( a.k.a. Kristian Nairn ),  unul dintre cei mai iubiți actori ai Serialului “ Game of Thrones” și un DJ de excepție remarcat în cadrul celor mai mari festivaluri ale anului 2016. Suntem în proces de modernizare atât pe partea de design cât și în ceea ce privește muzica și vibe-ul, pe care clubul o să il aibă. Am pregătit foarte multe surprize pentru iubitorii de muzică și ne așteptăm la o vară incendiară.“ 

Așadar ne așteptăm la o vară plină de muzică bună și distracție garantată alături de Heaven Outdoor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *