BYOC: Locul unde poți descoperi noi prieteni

Prescurtare pentru „Bring Your Own Computer”, BYOC este o zonă dedicată în cadrul Dreamhack Cluj-Napoca 2015 unde participanții care își cumpără un bilet special au posibilitatea să își aducă propriul PC sau laptop pentru a se juca împreună cu prietenii sau cu alți participanți.

Biletul BYOC este recomandat vizitatorilor care doresc o experiență completă la DreamHack Cluj-Napoca 2015. Timp de 4 zile, vei avea un loc dedicat în zona BYOC, inclusiv conexiune de mare viteză la Internet, unde vei putea juca cu prietenii sau alți participanți cele mai populare titluri ale momentului în turnee speciale.

După ce îți învingi toți adversarii, poți urmări în acțiune jucătorii preferați pe scenă sau în zona de turneu, participa la tombolele organizate de partenerii DreamHack și beneficia de ofertele speciale pe durata întregului eveniment.

Dacă vă cumpărați acest tip de bilet este OBLIGATORIU să aduceți calculatorul personal (Laptop sau desktop) pentru a vă putea conecta la rețea. Fiecărui participant BYOC i se pun la dispoziție următoarele: masă, scaun, conexiune la internet și curent electric.

În cadrul zonei BYOC vor fi organizate turnee exclusive, iar înscrierea se va face la fața locului.

La intrare, biletele vor fi schimbate pentru brățări speciale. Brățările trebuie purtate în toate cele patru zile ale evenimentului. Acestea sunt rezistente la apă și nu pot fi rupte accidental.

Programul zonei BYOC este:

1. Joi -30 octombrie: 10:00 – 23:00 (garderoba se închide la ora 21:00)

2. Vineri – 30 octombrie: 10:00 – 23:00 (garderoba se închide la ora 21:00)

3. Sâmbătă – 31 octombrie: 09:00 – 23:00 (garderoba se închide la ora 21:00)

4. Duminică – 01 noiembrie: 09:00 – 17:00 (garderoba se închide la ora 17:30)

BENEFICII OFERITE PARTICIPANȚILOR BYOC:

1. Posibilitatea de a lăsa în zona de byoc peste noapte unitatea pc și monitorul (fără periferice sau alte obiecte).

2. Diploma de participare DreamHack Cluj-Napoca 2015.

3. Participarea în turnee 1v1 exclusive zonei BYOC (League of Legends, Dota 2, HearthStone și altele).

4. Acces în Sala Polivalentă vineri începand cu ora 10:00, sâmbătă începând cu ora 09.00 și duminică începând cu ora 09:00.

5. Garderobă pentru un singur obiect, indiferent de dimensiune. În cazul în care doriți să urmăriți meciuri în sală, vă rugăm să lăsați obiectele la garderobă. În cazul în care aveți lucruri voluminoase, vă recomandăm să aduceți o geantă de voiaj mare în care să încapă tot. Atentie, la garderobă se poate lăsa un singur obiect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *