2 Unlimited: “Toți fanii noștri să se pregătească pentru un show de excepție!”

Festivalul We Love Retro va găzdui, pentru prima dată la Cluj-Napoca, celebra formație 2 Unlimited. Sâmbătă, 18 noiembrie 2017, pe scena Sălii Polivalente, Ray, alături de noua sa parteneră, Kim Vergouwen vor avea ocazia să petreacă, în stil retro, alături de fanii de la Cluj. „Întotdeauna mi-a plăcut să revin în România. Oamenii de-aici chiar știu să se distreze! Așadar, așteptăm cu nerăbdare să venim.” afirmă Ray.

 

Cu siguranță, una dintre atracțiile principale ale evenimentului va fi prestația acestora pe scenă, datorită lui Kim. Artistul se declară mai mult decât mulțumit de decizia luată în privința colaborării cu Kim și de evoluția lor ca echipă. „Sunt fericit să o am alături de mine. Kim are o voce senzațională și este foarte ingenioasă, când vine vorba de spectacolul din timpul concertelor, iar mulțimea și fanii o plac cu adevărat!”

 

Pentru că nu au putut rezista cerințelor publicului și tendințelor contemporane, mult influențate de stilul anilor ’90, Ray și Kim s-au decis să înceapă o serie nouă de turnee, care va continua până în 2018. Încărcătura emoțională și “sentimentele pe care le trăiești în timpul unui concert alături de mulțime sunt de neegalat”, afirmă Ray.

 

Plin de energie și entuziasm, artistul nu refuză ideea lansării unui nou album, cu toate că 2 Unlimited se dedică momentan turneelor internaționale: „Acum suntem concentrați asupra concertelor, dar niciodată nu putem ști ce ne va rezerva viitorul.”

 

“Energia și mesajele transmise de 2 Unlimited, ne reamintesc faptul că munca făcută din pasiune, aduce muzică de succes, care va rămâne mereu în chart-uri indiferent de preferințele muzicale din prezent. Mai sunt mai puțin de 6 săptămâni până la cea mai așteptată petrecere retro a anului și veți putea fi alături de ei.” afirmă Iancu Șerbănescu, director festival We Love Retro.

 

Transylvania Music Events pregătește în acest an mai mult decât un simplu concert de muzică al anilor ’90. Cea de-a patra ediție WE LOVE RETRO va pune un mai mare accent pe organizare, decor și atmosferă. 60 de barmani profesioniști îi vor aștepta pe participanți în cele 26 de locații pentru bar. De asemenea va fi și un loc special pentru zona de food-court, iar plata se va face prin “token-uri” (jetoane), nu prin plată cash. În ceea ce privește atmosfera, televizoarele și radiocasetofoanele specifice anilor ‘90 vor crea un muzeu media caracteristic vremurilor respective. Vor fi amenajate și spații de gaming pe renumitele console Nintendo și SEGA, astfel încât participanții să retrăiască bucuria copilăriei. În plus, pentru cei curajoși, organizatorii vor pregăti o zona specială de KARAOKE, unde participanții vor putea deveni, chiar ei, vedetele anilor ‘80-‘90.
Claudia Maghiar & Sorin Costea (Revista Banatul)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *