Răsăritul – Un nou proiect semnat Timișoara Film Society

Timișoara Film Society este un proiect non-profit, înființat la inițiativa lui Ovidiu Roteliuc și Narcis Constantinescu. Proiectul își propune să încurajeze cultura locală prin producția de filme de scurtmetraj, cu ajutorul voluntarilor formați din elita videografilor din Timișoara dar și a sponsorilor, respectiv partenerilor externi.

Ultimul scurtmetraj al celor de la Timișoara Film Society este “Răsăritul” – un scurt film, al cărui scenariu scris de Alisa Roteliuc, ne face să privim altfel frumusețea vieții. Răpusă de grijile cotidiene, o tânără (interpretata de Adriana Alecsandra Sâncrăian) încearcă să iși pună capăt zilelor. Inițiativa îi este însă oprită de însăși MOARTEA (rol interpretat de Victor Manovici). Dialogul cu moartea o face pe tânăra fată să își reconsidere perspectivele, privind viața ca pe ceva ce merită trăit

Răsăritul este un proiect menit să încurajeze și să provoace oamenii de pretutindeni să trăiască așa cum își doresc. Să lase toate grijile și problemele deoparte și să se bucure de lucrurile simple precum o floare sau un răsărit” – a declarat Narcis Constantinescu – unul din membrii fondatori ai proiectului Timișoara Film Society.

Proiectul “Răsăritul” a fost sponsorizat de societatea PTK Media Corporation – si susținut în producție de mai multe companii locale de fotografi si videografi.

Noi ne dorim să descurajăm sinuciderea, sunt prea multe cazuri, prea mulți tineri care își pun capăt zilelor, de asta am decis să sponsorizăm acest proiect, sinuciderea nu este o solutie, este un drum spre nicăieri ce nu trebuie vreodată urmat!” – a declarat Bogdan Pătruică, sponsorul acestui proiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *