LILITH – UN SCURT METRAJ TIMIȘOREAN ÎNTRE VIS ȘI REALITATE!

Lilith este ultimul proiect al cunoscuților cineaști de la Timișoara Film Society, un proiect care prezintă iluzia unei iubiri văzută prin ochii unei adolescente. Filmul de scurtmetraj ne arată cât de importantă este alegerea momentului potrivit și faptul ca trebuie să profităm de el atunci când se ivește. Acțiunea filmului se desfășoară într-o baie, unde Lilith, interpretată excepțional de tânăra actriță Vanesa Serac, își amintește conversațiile purtate cu Tibi (Ionut Ioveanu) – evidențiind puternica legătură emoțională dintre ei.

“Mi-a plăcut foarte mult să fac parte din proiect, mi-a plăcut mult echipa și am rezonat foarte bine cu scenariul. Nu am mai avut un rol așa de „intens” din punct de vedere sentimental, dar eu cred ca m-am descurcat bine și am intrat în personaj destul de ușor. Desigur, se putea și mai bine, dar ca și al doilea scurtmetraj din viata mea, sunt mulțumită de prestația mea și mai ales de actorii cu care am jucat. Mi-aș dori să mai particip la astfel de proiecte, sunt deschisă către actorie și teatru și consider că în momentul de față mă ajută enorm de mult în propria dezvoltare și de ce nu, într-o viitoare posibilă carieră.” – a declarant Vansea Serac – protagonista proiectului Lilith.

Produs de Timișoara Film Society și sponsorizat de PTK Media Corporation, Lilith este mai mult decât o poveste, este o corelare între vis și realitate.

“A fost o muncă de echipă, actorii s-au descurcat incredibil. Narcis Constantinescu și băieții de la tehnic au muncit enorm la acest proiect, iar firma PTK Media Corporation și Bogdan Pătruică ne-au susținut la fel ca la multe alte proiecte și as vrea să le mulțumesc tuturor pentru implicare și participare.” – a declarat Ovidiu Roteliuc, unul din fondatorii Timișoara Film Society.

Sursa: Evenimente Bănățene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *