Fed Cup: România – Germania scor 1-4 la tenis

Echipa națională a României a pierdut cu scorul final de 1-4 întâlnirea cu Germania, din barajul de menținere în Grupa Mondială a Fed Cup, după înfrângerea suferită de perechea Alexandra Dulgheru/Irina Begu în meciul cu Annika Beck/Julia Goerges cu 7-6 (5), 6-7 (4), 7-10.
Fără presiunea rezultatului, perechea română a început bine meciul și s-a impus la tie-break cu 7-5 în primul set, după o oră și cinci minute de joc. În cel de-al doilea set, la 6-5, Dulgheru și Begu au avut o minge de meci, dar au ratat-o, iar perechea germană a dus jocul în tie-break unde s-a impus cu 7-4. În super tie-break, Beck/Goerges a câștigat cu 10-7 și și-a adjudecat victoria.
Meciul, care a durat două ore și 22 de minute, a avut o asistență redusă, majoritatea spectatorilor plecând după meciul pierdut de Monica Niculescu în fața jucătoarei germane Andrea Petkovic.
În cele cinci partide ale confruntării România — Germania s-au înregistrat următoarele rezultate: sâmbătă — Irina Begu — Angelique Kerber 2-6, 3-6, Simona Halep — Andrea Petkovic 6-4, 6-7 (5), 6-4; duminică — Simona Halep — Angelique Kerber 2-6, 2-6, Monica Niculescu—Andrea Petkovic 6-0, 6-7 (1), 3-6 și Alexandra Dulgheru/Irina Begu — Annika Beck/Julia Goerges 7-6 (5), 6-7 (4), 7-10.
România va juca în 2017 în Grupa Mondială II, în timp ce Germania va evolua în același an în Grupa Mondială.
Claudia Maghiar & Revista Banatul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *