Rock en Seine: a 16-a editie a festivalului de muzica de pe malul Senei s-a incheiat

Ultimul week-end din vara, 24-26 august 2018 a fost o experienta de neuitat pentru iubitorii de muzica. Aceasta editie Rock en Seine s-a terminat cu spectacolul celor de la Justice, fiind ultimul lor show din turul de promovare al noului album Woman Worldwide.

Anul acesta 90000 de spectatori au participat la concerte live sustinute de trupe renumite precum 30 Seconds to Mars, Liam Gallagher, PNL si multi altii.

       

Efectele tehnice din timpul concertelor au facut muzica live mai intensa, imbinand efecte luminoase, proiectoare, confetti, baloane, ceata de fum si multe altele.

Organizarea buna a festivalului a oferit fanilor maximul de divertisment, imbinand utilul cu placutul prin bratarile cashless, pe care le-au folosit in standurile diverse pentru mancare/bauturi/donatii pe o suprafata verde si curata.

Campingul de la Paris in parteneriat cu Rock en Seine si-a impartit zona pentru a oferi vizitatorilor festivalului un loc unde sa se reuneasca si sa se bucure impreuna.

Anul acesta a fost unul plin de descoperiri si prestatii muzicale. Asteptam cu nerabdare sa participam si la editia urmatoare.

Articol scris de Elodie Béchu(redactor/reporter) si Alexandru Stoenescu( foto/video)

Related posts

Leave a Comment