Din Vest Monden 

Fotomodelul – noul proiect marca Timișoara Film Society

Nu judeca înainte de a cunoaște! Acesta este mesajul transmis de scurtmetrajul Fotomodelul – ultimul proiect al cunoscuților cineaști de la Timișoara Film Society. Având în distribuție nume sonore din show-bizz-ul Timișorean, precum Denis Hertz sau cunoscutul actor Petru Silviu Văcărescu, alături de frumoasa actriță debutantă Timea Kali, proiectul “Fotomodelul” a reunit o serie de stări a medicului embriolog Mădălina – tachinată în permanență de asistentul foto pentru frumusețea ei. Proiectul prezintă idee simplă care are ca bază sexismul față de femeile ce ocupă anumite posturi, arătând că aspectul și prima părere pot fi înșelătoare.

“M-a fascinat ideea încă de la început, simțeam ca personajul se mulează perfect pe personalitatea mea. Mi-a placut mult și îmi doresc să fiu parte din cât mai multe astfel de proiecte” – a declarat Timea Kali, fotomodel și în viața reală al agenției PTK Models.

Scurtmetrajul a fost produs de Ovidiul Roteliuc si Narcis Constantinescu și sponsorizat de PTK Media Corporation, companie ce dezvoltă brandul PTK Models.

Sursa: evenimente-banatene.ro

Related posts

Leave a Comment