Evenimente Sport 

Europe League: CFR Cluj – Rennes 1-0, ardelenii la un pas de “primăvara” europeană

CFR a obţinut o victorie extrem de importantă pe teren propriu cu Rennes şi e la un pas de calificarea în primăvara europeană. Intr-un final dramatic cu Rennes portarul Arlauskis a fost omul meciului.

Francezii au avut prima mare ocazie a meciului, prin Hunou. Arlauskis şi-a salvat însă echipa. Rennes a ratat o şansă imensă de a deschide scorul pe finalul primei reprize prin Niang.
Ardelenii au început mai ofensiv repriza secundă, Culio l-a întins bine pe Salin. Rennes nu s-a lăsat mai prejos şi Romain del Castillo a trecut pe lângă gol. Arlauskis a fost din nou salvator şi la şutul de la distanţă al lui Borigeaud.
Rondon a adus victoria CFR-ului pe final de meci, dar nu a putut să se bucure mult, pentru că a fost eliminat în minutul 90. Clujenii au scăpat fără gol în prelungiri, în ciuda asalturilor în valuri ale francezilor.
CFR are acum acum 9 puncte şi va juca peste trei săptămâni pe terenul lui Lazio.

ECHIPELE DE START
CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu (Hoban 74′), Burcă, Boli, Camora – Culio, Bordeianu – Deac (Păun 89′) Djokovic, Omrani – Traore (Rondon 71′)
Rezerve: Fernandez, Golofca, Butean, Cestor
Antrenor: Dan Petrescu
Rennes: Salin – Traore, Da Silva, Gnagnon, Maouassa – Del Castillo (Siebatcheu 66′), Bourigeaud (Guitane 84′), Grenier, Raphina – Hunou (Gboho 66′), Niang
Rezerve: Bonet, Nyamsi, Morel, Gelin
Antrenor: Julien Stephan

Valentin Handro

Related posts

Leave a Comment