Concert Lenny Kravitz, Cluj-Napoca 2019Acasa Evenimente Festivaluri de muzica 

Concert Lenny Kravitz, Cluj-Napoca, 6 mai 2019

Cântărețul american Lenny Kravitz se va întoarce în România în 2019, pentru a concerta în premieră la Cluj-Napoca pe 6 mai. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă, fiind organizat de Emagic. Va face parte din turneul Raise Vibration Tour, ce va demara pe 26 aprilie, promovând noul album “Raise Vibration”.

În concert, Kravitz va cânta atât piese noi de pe album, dar și hituri precum: “Are You Gonna Go My Way”, “If You Can’t Say No”, “I Belong To You”, “Fly Away” și “American Woman”.

Bilete concert Lenny Kravitz 2019

  • Categoria 1 – 545 lei
  • Categoria 2 – 385 lei
  • Categoria 3 – 315 lei
  • Categoria 4 – 275 lei
  • Teren/Standing – 350 lei

Fiind unul dintre cei mai proemineți muzicieni ai timpurilor noastre, Lenny Kravitz a depășit barierele impuse de gen muzical, stil, rasă și statut social pe parcursul celor 20 de ani de carieră muzicală. Scriitor, producător, vocalist și virtuoz al numeroase instrumente muzicale, Kravitz a fost desemnat câștigător al Premiului Grammy pentru categoria „Best Male Rock Vocal Performance” 4 ani consecutivi, deținând chiar recordul pentru categorie.  Artistul are la activ 10 albume, care s-au vândut în peste 38 de milioane de exemplare. A jucat și în filme precum: “The Hunger Games: Catching Fire”, “Precious” și “The Butler”.

Lenny Kravitz și concertele în România

România este una dinte cele 16 țări europene cuprinse în turneul “Raise Vibration”, alături de Franța, Germania, Belgia, Italia, Finlanda, Danemarca, Polonia, Slovenia, Bulgaria.

Lenny Kravitz a susținut primul concert în România în 2008. Evenimentul a avut loc pe stadionul Cotroceni din București, rockerul fiind întâmpinat de peste 17.000 de spectatori. ”Love Revolution” a fost turneul care l-a adus pe Lenny în țara noastră, publicul având ocazia de a asculta atunci hituri precum “It Ain’t Over ‘Til It’s Over”, “Let Love Rule”, “Stillness of Heart” și “American Woman”. Deși a confundat România cu Ungaria, artistul a reușit să facă publicul să uite de această gafă, până la finalul concertului întreg stadionul ajungând să fredoneze hiturile lui Lenny. Artistul ar fi trebuit să revină în țara noastră pe 28 septembrie 2012, însă concertul a fost amânat pentru 2013 și ulterior anulat. Kravitz a fost nevoit să rămână în Los Angeles, Statele Unite, pentru a filma pelicula ”The Butler”, în care a jucat un rol important.

 

Cristian Maghiar    de Cristian Maghiar
   Jurnalist Info Plus Banat

Related posts

Leave a Comment